Terug

Doorwerken in de herfst?

Doorwerken in herfst met QS producten van Sto

QS-producten van Sto: doorwerken in koude en natte periodes.

Regen, kou en wind? Het is weer herfst! Dit hoeft geen probleem te zijn voor uw bedrijf! Dankzij de gepatenteerde QS-technologie van Sto kunt u zelfs in de koude en natte jaargetijden doorgaan met uw werkzaamheden.

Het unieke aan de QS-producten van Sto is dat deze vroeg regenvast zijn. Deze innovatieve producten doorbreken daarmee de huidige normen voor toepassings- en verwerkingsvoorwaarden tijdens koude en vochtige periodes. Door de QuickSet-technologie ontstaat (afhankelijk van temperatuur en relatieve luchtvochtigheid) onmiddellijk filmvorming op het geveloppervlak. Zo spoelen uw net aangebrachte producten bij milde tot matige regen niet direct van de gevel.

De voordelen van de QS-producten:

Verwerking

  • Vanaf +1°C omgevings- en ondergrondtemperatuur en bij een relatieve luchtvochtigheid van maximaal 95%. Tevens is het product nachtvorstbestendig tot -5°C tijdens droging.


Zekerheid tijdens het verwerkingsproces

  • Vergeleken met standaardproducten (zonder regenbescherming) spoelen de QS-producten minder snel van de gevel bij milde tot matige regen, dus meer zekerheid voor u.


Meer productieve dagen

  • Uw productiviteit neemt toe in de late herfst en vroege lente. U kunt langer doorgaan of eerder starten met uw werkzaamheden.


Besparen op tijd, personeel en steigerkosten

  • Uw planning is niet afhankelijk van weersomstandigheden, wat een gunstig effect heeft op de kosten voor o.a. personeel, steiger- en machinehuur.


Milieuvriendelijke producten

  • De QS-producten van Sto zijn vrij van oplosmiddelen.

Brochure

qstechnologie_broschuere

Meer informatie over deze gepatenteerde technologie.

Alle QS-producten van Sto:

Onderstaande producten hebben wij niet allemaal op voorraad, bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Verlijming

(*vanaf +5°C)

Voorstrijk

16283_tif