Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoDesign

StoDesign is ons interne ontwerpbureau dat u graag helpt om een idee te krijgen voor een kleur- of materiaalconcept. Onze ontwerpers ontwikkelen oplossingen in overleg met u, in harmonie met de omgeving en de architectonische stijl van het gebouw. Daarnaast zijn onze ontwerpers ook regelmatig bezig met een bijzondere uitdaging: het ontwerpen van volledige stadgezichten. Van gegroepeerde gebouwen tot en met vormgeving van een complete wijken, van industriële bouw tot en met openbare instellingen.

De ontwerpers van Sto kennen onze materialen en mogelijkheden natuurlijk als geen ander, de mogelijkheden zijn eindeloos. U zult dan ook verrast zijn over de vele mogelijkheden voor uw project. In de meeste gevallen kunnen wij u vanuit Tiel ondersteunen met StoDesign, in sommige gevallen wordt onze internationale StoDesign afdeling ingezet. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

StoDesign Nederland is op dit moment volop bezig met het ondersteunen bij diverse projecten. Enkele referenties vindt u in de lijst hieronder.

_m7a3918_c

Jan Luijkenlaan, 's-Gravenhage

De Haagse wijk Moerwijk is een enerverende wijk in onze regeringsstad. Ook in dit deel van Den Haag kom je veel karakteristiek tegen in de woningbouw. Met behulp van StoDesign heeft dit project haar karakter behouden, maar heeft wel de energetische opwaardering gekregen die het nodig had.

_m7a8160_srgb

Laan van Berlijn, Haarlem

Het woon- zorgappartementen complex aan de Laan van Berlijn te Haarlem dateert uit de jaren ’70 en was toe aan groot onderhoud. Dit maakte het mogelijk om een duurzame verbetering te genereren, waardoor het complex weer aan de huidige eisen voldoet. Door middel van foto-impressies van StoDesign kon de architect worden ondersteund in zijn keuze voor kleur en materiaal.

41302

Kletterzentrum, Schernfeld

Een combinatie van diverse natuursteensoorten, maten en kleuren vormen een bijzondere gevel op de noord- en zuidzijde van het kubusvormige gebouw in Schernfeld (Duitsland).

Neem contact met ons op

StoDesign Nederland 

Lingewei 107
Tiel

Tel.: 0344 620 666