Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Ontdek de vele mogelijkheden van Sto buitengevelisolatie

Wilt u weten hoe gevelisolatie kan zorgen voor een fikse kostenbesparing op energie? Bent u op zoek naar inspiratie voor het ontwerpen van een bijzondere gevel: van een gestucte gevel tot en met een gemetselde gevel of een combinatie van beiden? Klik snel verder en ontdek de vele mogelijkheden van Sto gevelisolatie systemen. Wilt u persoonlijk en deskundig advies? Eén van onze vele Sto professionals helpt u graag verder!

Gevelisolatie subsidie

Gevelisolatie subsidie

Energie besparen

Energie besparen

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Meer weten?

Meer weten?

Slechts €250 stookkosten per jaar!

Passiefhuis Ooijen

De bewoners van deze comfortabele en mooie woning in Ooijen kunnen het iedereen aanbevelen: wonen in een passiefhuis. Eén van de redenen is de lage energierekening van slechts €250 per jaar.

Professioneel advies

Wilt u weten of gevelisolatie geschikt is voor uw situatie? Wij brengen u graag in contact met een gekwalificeerde Sto specialist bij u in de regio.

Kopgevel isoleren?

green_make_over_gwen_jansen

In de laatste uitzending van seizoen 2 van Green Make Over heeft familie Oost de wens om de kopgevel te isoleren van hun woning in Borne, want de muur geeft een hoop kou binnen. Maar hoe? De familie kiest voor gevelisolatie van Sto, omdat de gevel maar deels in de spouw is geïsoleerd. Passiefhuis-specialist en projectmanager Norbert Duijvelshoff legt het uit in deze aflevering.