Terug

Maatregelen in verband met coronavirus

COVID-19: wat betekent dat voor Sto?

De corona-pandemie zorgt voor een hoop onzekerheid waarbij de maatschappelijke en economische realiteit dagelijks lijkt te veranderen. We streven ernaar dat Sto Isoned vooral nu een betrouwbare partner kan zijn.

Dit is wat u momenteel van ons kunt verwachten:

Levertijden zoals u van ons gewend bent

Vooralsnog heeft het coronavirus geen invloed op de levertijden van onze materialen. Of op de daarbij behorende service zoals je die van ons gewend bent. Onze levertijden zijn ongewijzigd en onze transporteur zal, zo lang het kan en mag, op alle bouwplaatsen leveren.

Onze medewerkers staan voor je klaar

De meeste van onze medewerkers hebben de mogelijkheid vanuit huis te werken en doen dat dus ook. Ons kantoor in Tiel is beperkt geopend voor afdelingen gericht op logistieke processen om zo orders te kunnen coördineren en verwerken.

Onze account- en projectmanagers zijn bereikbaar. Zoveel als mogelijk doen zij hun afspraken op afstand, dus telefonisch of per videoconference. Wanneer een fysieke afspraak noodzakelijk is, mag deze plaatsvinden met een maximum van 6 deelnemers. Daarbij nemen wij de richtlijnen van het RIVM zeer serieus.

Graag zo min mogelijk bezoek aan kantoor en/of magazijn

Alle bezoek aan onze locatie in Tiel (zowel kantoren als het magazijn) wordt tot een minimum beperkt. Dit betekent dat het afhalen van goederen niet zonder toestemming en/of medeweten van onze medewerkers kan plaatsvinden. Indien een bestelling te worden afgehaald, dient dit vooraf afgestemd te worden met Afdeling Logistiek (te bereiken op 0344-621166 of via e-mail logistiek.nl@sto.com).

U kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om onze samenwerking zo prettig en efficiënt mogelijk te houden en de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Onze collega’s staan voor u klaar. In deze bijzondere tijd kan het echter gebeuren dat zaken iets anders gaan dan je van ons gewend bent. We hopen dat je hier begrip voor hebt.

Kunnen we op een andere manier helpen? Vallen geplande werkzaamheden plotseling weg of vallen er opdrachtgevers om? Laat het ons dan vooral zo spoedig mogelijk weten. We zullen deze crisis met elkaar moeten doorstaan en willen er juist nu voor u zijn.

RIVM

Actuele informatie over het coronavirus (COVID-19) is te vinden op de website van het RIVM.