Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Terug

Maatregelen in verband met coronavirus

COVID-19: wat betekent dat voor Sto?

Update: 13-5-2020

Naar aanleiding van de landelijke versoepelingen in het beleid ten aanzien van de verspreiding van het coronavirus, voert ook Sto Isoned enkele aanpassingen door op de maatregelen die eerder getroffen zijn. Het is en blijft het streven van Sto Isoned om in deze roerige tijd een betrouwbare partner te zijn. Daarbij verheugen we ons erop weer klanten te mogen ontmoeten op ons kantoor in Tiel.


Met het oog op de gezondheid van onze klanten en medewerkers troffen wij eerder een aantal maatregelen, waarop vanaf heden onderstaande aanpassingen gelden:

Klantontvangst in Tiel

Onze relaties zijn welkom op kantoor, waarbij we meetings tot maximaal 6 personen veilig en volgens de RIVM richtlijnen kunnen faciliteren. Meetings dienen twee dagen van te voren aangekondigd te worden. Dat gebeurt door uw Sto-contactpersoon.

Trainingen van applicateurs

Ook onze trainingen worden in kleine groepen (max. 3 personen, exclusief trainer) opgestart.

Onze account- en projectmanagers komen naar u toe

Videobellen werkt perfect. Maar in sommige gevallen kunnen we u in een fysieke afspraak toch beter van dienst zijn, zoals bij het tonen van samples of het bespreken van detailleringen. Onze account- en projectmanagers gaan fysieke afspraken hervatten (uiteraard volgens RIVM richtlijnen en met max. 6 deelnemers).

Afhalen van bestellingen

Het afhalen van goederen is vanaf heden mogelijk, echter wel met vooraankondiging van het tijdstip waarop afgehaald wordt in overeenstemming met Afdeling Logistiek (te bereiken op 0344-621166 of via e-mail logistiek.nl@sto.com).

Nieuwe spelregels op kantoor

Ons kantoor is aangepast op de anderhalvemeter-maatschappij, waarbij hygiënische maatregelen getroffen zijn en éénieder strikt de RIVM richtlijnen in acht neemt. Bezoekt u ons kantoor? Dan vragen wij u hetzelfde te doen.

• Geen handen schudden

• We houden 1,5 meter afstand van elkaar

• Bij verkoudheid, koorts en griepklachten kunt u meetings die gepland zijn op het kantoor in Tiel te alle tijden verplaatsen of omzetten in een Teams-meeting

De afgelopen periode is het, samen met u, gelukt om zo prettig en efficiënt mogelijk met elkaar samen te werken ondanks de bijzondere omstandigheden. Daarvoor onze dank. Ook in de periode die voor ons ligt, streven we naar continuïteit van onze dienstverlening, onze samenwerking en ieders gezondheid.

Heeft u vragen? Vallen geplande werkzaamheden weg? Laat het ons dan vooral zo spoedig mogelijk weten. Nog steeds zullen we deze crisis met elkaar moeten doorstaan en willen er juist nu voor u zijn.

RIVM

Actuele informatie over het coronavirus (COVID-19) is te vinden op de website van het RIVM.