Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Terug

40 jaar Isoned

dsc_0207

Veertig jaar verduurzamen en mooier maken van Nederland

Onder de (gecombineerde) naam Isoned werkt Sto Isoned op 18 september 2019 al veertig jaar aan de verduurzaming van Nederland. Onder get genot van een hapje, drankje en een netwerk aan klanten, relaties en leveranciers is dat jubileum gevierd op het kantoor in het Gelderse Tiel.

Vanaf 15.00 uur liepen de mensen binnnen. Deze dag keek men terug op de afgelopen veertig jaar waarin Nederland samen met de aanwezigen niet alleen duurzamer, maar vooral ook mooier hebben gemaakt. Ook werd er vooruit gekeken. Want hoe ziet onze wereld er over veertig jaar uit? En hoe gaan we er met zijn allen voor een “sustainable future” zorgen? Directeur van Sto Isoned, Rob de Jong, gaf een speech over het bijzondere verloop van het bedrijf.

De Bouw Draait Door
Na de speeches van zowel Rob, als Gino Gailliaert die vanuit de Sto Group sprak, werd een talkshow gehost door niemand minder dan Peter Linders. Gasten in deze live talkshow waren architect Cees Brandjes (Klous + Brandjes), Jasper Sluimer (BIK Bouw), Gerard Troost (voormalig directeur Sto Isoned) en Rob de Jong. In een gesprek van drie kwartier werden onderwerpen uit de bouw en het verleden van Isoned besproken.

Architectural Photography Awards
Als hoofdsponsor van de internationale Architectural Photography Awards mocht ook dat onderdeel niet missen op het feest. Een tentoonstelling van twintig foto's door fotografen uit de hele wereld werd in de speciale 'Hall of Fame' gepresenteerd. Bezoekers konden de gehele expositie bekijken. Ook zal Sto dit jaar hoofdsponsor zijn van de Architectural Photography Awards, die tevens te zien zijn op het World Architecture Festival op 4 - 6 december in Amsterdam

WWF
Om het jubileum te vieren met het doel om nog minimaal zo lang Nederland mooier én duurzamer te maken, is er een actie opgezet samen met het Wereld Natuur Fonds. De genodigden werd gevraagd om geen cadeau mee te nemen, maar een donatie te doen aan de actie. Als bedrijf zet Sto Isoned zich al veertig jaar in voor een mooier en milieuvriendelijker Nederland door woningen te isoleren én te verfraaien. Sto Isoned streeft naar een CO2-neutraal Nederland, dat beter is voor mens en milieu. Samen zorgen we voor een milieuvriendelijk Nederland.

Doneren kan ook nu nog. Klik hier om namens uw bedrijf een donatie te doen aan het WWF.