Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Terug

Langer doorwerken dankzij QS-Technology

Doorwerken in herfst met QS producten van Sto

Sto's gepatenteerde QS- en FT-Technology

Nat en koud weer is geen reden om te stoppen met werken - met de juiste technologieën kunt u eerder in het voorjaar projecten starten en langer in het najaar werken. Sto biedt al vele jaren beproefde oplossingen voor winterbestendige isolatiesystemen. En nu is er een nieuw product in de portefeuille: StoAdditiv QS maakt veel standaard gevelverven geschikt voor nat en koud weer in een mum van tijd.

De unieke bindmiddeltechnologie versnelt de filmvorming op het oppervlak nadat de gevelverven zijn aangebracht met StoAdditiv QS. Onder deze beschermlaag kan de gehele laagdikte van het materiaal doordrogen bij nat en winderig weer. StoAdditiv QS vereenvoudigt locatieplanning en logistiek omdat het snel en gemakkelijk kan worden toegevoegd aan bestaande gevelverven wanneer het echt nodig is.

StoAdditiv QS is geschikt voor de volgende Sto-gevelverven:

  • StoColor X-black
  • StoColor Silco / Silco G
  • StoColor Silco Fill
  • StoColor Maxicryl
  • StoColor Jumbosil
  • StoCryl V200 (verf voor betonnen ondergronden)

Let op: StoAdditiv QS moet mechanisch worden gemengd door de gevelverf met een spindel / mengstaaf.

QS-producten: van verlijming tot pleisters

De QuickSet-producten van Sto hebben zich in de praktijk bewezen: verven en pleisters kunnen gemakkelijk verwerkt worden bij koele temperaturen vanaf 1 graad Celsius en het droogproces is geoptimaliseerd voor deze weersomstandigheden. Niet alleen gevelverven, maar ook een selectie van de wapeningsmortel, voorstrijk en pleisters zijn beschikbaar in QS-varianten, zoals de Stolit QS K/MP en de StoSilco QS K/MP.

47332_1

FastTrack Technology

De FastTrack (FT) Technology van Sto blinkt uit met extreem korte uithardings- en droogtijden. Dankzij de speciale bindmiddeltechnologie begint een versnelde droogfase na de open tijd voor het aanbrengen - zelfs bij lage temperaturen van +1 °C en hoger.

FastTrack Technology wordt gebruikt in de StoLevell FT minerale lijmlaag en onderpleister. Het kan worden gebruikt op isolatie van minerale wol, polystyreen en houtvezel.

Brochure

Meer informatie over deze gepatenteerde technologie vindt u in de uitgebreide brochure.

Neem contact op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de QS-producten van Sto? Laat uw gegevens achter via het contactformulier, dan zorgen wij dat u vrijblijvend deskundig advies krijgt van één van onze specialisten.

Alle QS-producten van Sto:

Onderstaande producten hebben wij niet allemaal op voorraad, bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Verlijming

(*vanaf +5°C)

Onderpleister

Voorstrijk

Gevelverven

16283_tif