Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Het laatste nieuws van Sto

 Rapport ‘Brandveilige toepassing van EPS-ETICS’
Thema: Brandveiligheid

Rapport ‘Brandveilige toepassing van EPS-ETICS’

Gebouwen met gevelisolatiesystemen worden nóg brandveiliger met de toevoeging van onbrandbare stroken steenwolisolatie. Met een eenvoudige risicoscore kan worden bepaald of die extra maatregel ook nodig is. Dat blijkt uit het rapport ‘Brandveilige toepassing van EPS-ETICS’ dat onafhankelijk onderzoeksbureau DGRM in opdracht van Bond voor Pleisterbouw heeft uitgevoerd.

Moderne woningen in het hart van Hoogvliet
Nieuwbouw in Rotterdam

Moderne woningen in het hart van Hoogvliet

In Rotterdam zijn 16 woningen van Hart van Hoogvliet opgeleverd. m Hoogvliet gebouwd vlakbij verschillende winkels, basisscholen en het voortgezet onderwijs. De woningen zijn voorzien van een thermische schil door IJsselmonde BV uit Rotterdam.

Borne verduurzaamt in Green Make Over
Gevelisolatie op kopgevel familie Oost

Borne verduurzaamt in Green Make Over

In Borne heeft de familie Oost een groene ambitie: de muur van de kopgevel zorgt voor veel kou in huis. Zij lossen het op door het toepassen van gevelisolatie op hun kopgevel. Bekijk de hele aflevering van Green Make Over.

Quickfinder

Meld je nu aan voor de StoNews nieuwsbrief!

Met StoNews ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Sto. Mis niets van onze producten, projecten, techniek en evenementen met de maandelijkse nieuwsbrief.

Logo EFRO