Nieuws

Architetural Claddings en prefab gevelsystemen
Sto op GEVEL 2020

Architetural Claddings en prefab gevelsystemen

Van 28 - 30 januari 2020 stond Sto samen met partners Renolution, WEBO en Rc Panels op GEVEL 2020 met diverse gevelsystemen, bekledingen en oplossingen.

Minder NOx en fijnstof door innovatieve gevelverf
StoColor Photosan reinigt de lucht

Minder NOx en fijnstof door innovatieve gevelverf

De stikstofdiscussie is een hot topic. Bouwers, boeren en automobilisten, allemaal moeten ze bijdragen aan het verminderen van de stikstofuitstoot. Maar er zijn ook sympathieke maatregelen te treffen. Bijvoorbeeld door gevels te verven met StoColor Photosan.

Project
Hogeschool Rotterdam zoekt naar circulaire oplossingen

Project "PROTOTYPE"

In het kader van het 2e-jaars project van de opleiding Bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam, genaamd ‘PROTOTYPE’, hebben 200 studenten drie weken gewerkt aan het bedenken, bouwen en testen/beproeven van prototypes van innovatieve, én bovenal circulaire ‘bouwstenen’.

Quickfinder

Gevelisolatie van Sto

Als marktleider en specialist op het gebied van gevelisolatie systemen voor zowel nieuwbouw als renovatie, streeft Sto Isoned naar een mooiere en energiezuinige gebouwde omgeving. Tot ons portfolio behoren o.a. buitengevelisolatie systemen, sierpleisters, steenstrips, gevelverven en akoestische oplossingen. Samen zorgen we voor energiebesparing én mooie woningen!

Logo EFRO