Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Buitengevelisolatie systemen

Professionele buitengevelisolatie betaalt zichzelf terug.

Het milieu. Huurders. En zeer zeker ook voor woningbouwcorporaties. Het zo efficiënt mogelijk gebruiken van energie is hét vraagstuk van onze tijd. Er zijn overtuigende argumenten voor buitengevelisolatie. Professioneel uitgevoerde buitengevelisolatie zorgt voor extra comfort en is een pre voor huurders en kopers. En ook voor u: een comfortabele woning staat zelden lang leeg.

Isolatie bespaart energie en vermindert de vaste lasten van huurders.
Wie goed isoleert, bespaart energie en geld. Gerenoveerde en professioneel geïsoleerde woningen besparen huurders tot wel 30% op de stookkosten, vanzelfsprekend afhankelijk van het gedrag van de huurders. De huurstijging na renovatie kan dan ook voor een belangrijk deel worden gecompenseerd door lagere kosten voor energie.

Waardestijging van gebouwen
Energie-efficiënte renovatie is om meerdere redenen aantrekkelijk. Om te beginnen zijn vaak subsidies en lage rente leningen beschikbaar. Een professioneel geïsoleerd gebouw heeft niet alleen een positief effect op energie efficiency. Ook esthetisch zijn gebouwen met buitengevelisolatie een aanwinst. Er zijn werkelijk talloze mogelijkheden om te komen tot een uniek en fraai ontwerp. Ook dit betekent een waardeverhoging die zich laat vertalen in een verhoging van de basishuur. Als Corporatie is een positief rendement immers ook van belang.

Lange renovatie cycli
Buitengevelisolatie is ook op lange termijn een zinvolle investering. Professionele isolatie blijft langer mooi, en hoeft dus minder vaak te worden vernieuwd. Een lange renovatie cyclus is voor iedereen prettig, niet alleen in financieel opzicht.

Aangenaam leefklimaat
In een woning met buitengevelisolatie is het prettig toeven. Vooral in combinatie met de binnenmuurverven van Sto hebben schimmel en condens geen schijn van kans. In de zomer zorgt buitengevelisolatie dat het niet te warm wordt in de woning: overbodige warmte blijft buiten.

Duurzaam
Buitengevelisolatie levert een effectieve bijdrage aan de bescherming van het milieu. Fossiele brandstoffen hebben nu eenmaal nog steeds een groot aandeel in het verwarmen van onze woningen. Minder energiegebruik betekent dus minder fossiele brandstoffen. En dus minder CO2 uitstoot.

Gevelisolatie top 3

Lees hier meer over onze meest populaire buitengevelisolatie systemen.