Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoDesign

22839

Diensten van StoDesign

De grote diversiteit in gevelbekleding en isolatie maakt ontwerpen niet eenvoudiger. Sto helpt door het introduceren van een nieuwe service in Nederland: StoDesign.

Op basis van de know how van het wereldwijde netwerk van R&D-centra en StoDesign Studios helpen we u met:


- het creëren of aanscherpen van gevelimpressies

- het onderzoeken van alternatieve materialisaties

- het ontwikkelen van detailoplossingen

Producten van StoDesign

2D-impressies

Een tweedimensionale gevelimpressie met de exacte kleurstelling, voor het beste resultaat.

3D-impressies

Om meer diepgang in een impressie te creëren, is een driedimensionale een goede tool om meer beeld te krijgen bij de gekozen gevel.

Fotografische impressie

Beter beeld van het eindresultaat wanneer het gebouw in haar ware omgeving wordt weergegeven.

Materialisatie

Het assortiment gevelbekledingen is erg ruim bij Sto. Het kan daarom moeilijk zijn een keuze te maken bij het beeld dat u voor zich ziet. StoDesign helpt bij de vertaling van het idee naar de materialisatie.

Kleurkeuze

De experts van StoDesign weten alles van kleuren en combinaties. StoDesign brengt ook haar eigen kleurwaaier uit: Architectural Colours. Zij helpen u een gebouw letterijk kleur te geven.

StoDesign in Nederland

05366

In Nederland is StoDesign ook beschikbaar voor u. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en stemmen we uw wensen af op het project, zowel op technisch als esthetisch vlak.