Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoDesign

Kleur

RGB:
L*, a*, b*:
Reflectiewaarde:
Kleurbereik:

Architectural Colours: een palet van 300 tinten

De professionals van StoDesign volgen de trends in de architectuur. Met kennis van over de hele wereld, beschikt u over een geweldige tool overtuigende en passende kleurcombinaties te creëren. Het is een mooie aanvulling op onze klassieker, het StoColor systeem. Dankzij Architectural Colours heeft u maar liefst 800 nuances en 300 minerale kleurtinten extra tot uw beschikking.

Architectural Colours omvat een palet tijdloze, duurzame en materiaalverwante kleuren voor de buitenkant van gebouwen. Alle 300 tinten zijn leverbaar in een siliconenhars versterkte kwaliteit, zoals Lotusan. De meeste varianten zijn geschikt voor het schilderen van zowel organische als anorganische gevelisolatiesystemen. De gepigmenteerde varianten garanderen de hoogste mogelijke kleurbestendigheid (A1 volgens code Fb). Daardoor is de collectie de ideale adviestool voor de meest uiteenlopende gevelontwerpen.

Komt u er desondanks de ruime kleurkeuze niet uit. Onze adviseurs van StoDesign staan u graag bij. Zij helpen u van idee naar de uiteindelijke kleurkeuze.

Advies bij het kiezen van kleuren

De hier afgebeelde kleuren kunnen afwijken van gedrukte kleuren. Gebruik een originele kleurenwaaier voor de definitieve kleurkeuze.