Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Service

Echte samenwerking is altijd een win-win situatie. Onder het motto ‘Bewust bouwen’ voorzien wij onze partners niet alleen van eersteklas producten, maar ook van adviezen en diensten die een enorme toegevoegde waarde betekenen voor het bouwproces.

Advies

Advies

StoDesign

StoDesign

Kleurcollecties

Kleurcollecties

Constructiedetails

Constructiedetails

Silotechniek

Silotechniek

Brochures

Brochures

Bestekservice

 Bestekservice

RC-Waarden

RC-Waarden

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuws

Zwarte projecten

X-black Friday bij Sto!

Op Black Friday 2020 zetten we het product StoColor X-black in de schijnwerpers. De mooiste projecten en informatie over dit product vindt u op Black Friday in dit artikel.

Nieuwe app

Boque - architectuur in jouw broekzak

Boque - dé app voor architecten, professionals in de bouw en leveranciers die ervoor zorgt dat elk bouwproject op de kaart wordt gezet. Achter elke gebouw schuilt een verhaal en precies dat verhaal kan je terugvinden in de nieuwe Boque app.

Doorwerken in de koude periode

Langer doorwerken dankzij QS-Technology

Nat en koud weer is nog geen reden om te stoppen met werken. Een deadline halen is geen probleem met het assortiment QS-producten en FT-producten van Sto en bent u voorbereid op nat en koud weer.