Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nieuwsbrief

Archief

De nieuwste productinnovaties, de mooiste projecten, de laatste updates van Sto.... Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief weet u zeker dat u niets mist. Gemiddeld eens per maand houden we u op de hoogte. Zo blijft u altijd op de hoogte van het allerlaatste nieuws van Sto.

newsletter_news_icon

StoNews Special: QS-Technology 2020

Nat en koud weer is geen reden om te stoppen met werken - met de juiste technologieën kunt u eerder in het voorjaar projecten starten en langer in het najaar doorwerken. Maak kennis met QS van Sto.

newsletter_news_icon

StoNews oktober 2020

Nieuwe steenstrips in de Sto-Cladding Creator. Daarnaast een project in Amerika met indrukwekkend geprint glas en alvast een sneak preview van de QS-mailing.

newsletter_news_icon

StoNews september 2020

StoFix Iso-Dart is dé nieuwe plug van Sto. Ook deel 4 van de serie What's Behind en het project OurDomain in Diemen staan in deze editie van StoNews.

newsletter_news_icon

StoNews augustus 2020

Hoge temperaturen, daarom een mooie referentie uit Zandvoort. Ook What's Behind, deel 3 over aanvullend pluggen en StoColor Dryonic S.

newsletter_news_icon

StoNews juni 2020

De coronamaatregelen zijn versoepeld: we verwelkomen klanten en relaties weer op kantoor. Daarnaast deel 2 van What's Behind en Sto-Glasmozaïek in de Sto-Cladding Creator.

newsletter_news_icon

StoNews april 2020

Sto-Cladding Creator maakt het bekijken van gevelbekleding ook thuis erg makkelijk. Daarnaast leest u over de coronamaatregelen van Sto. En weet u het nog? Vorig jaar ontving ik u de serie What's Behind: Gevelisolatie van Sto.

newsletter_news_icon

StoNews februari 2020

Een terugblik op GEVEL 2020, meer nieuws over StoColor Photosan en gratis entree voor MaterialDistrict 2020.

newsletter_news_icon

StoNews december 2019

De wintersluiting komt eraan. Merry Christmas and a Happy New Year! Daarnaast leest u over StoVentec Glass, StoSilent en kunt u gratis een ticket voor GEVEL 2020 bestellen.

newsletter_news_icon

StoNews november 2019

Qs-producten van Sto met StoAdditiv QS: hoe zat dat ook alweer? Daarnaast leest u over referentie Culina, Sto op GEVEL 2020 en StoColor Supermatt.

newsletter_news_icon

StoNews Special: QS-Technology

Nat en koud weer is geen reden om te stoppen met werken. In deze speciale editie van StoNews komt u alles te weten over het nieuwe product StoAdditiv QS en alle andere QS-producten.

newsletter_news_icon

StoNews oktober 2019

De herfst is in aantocht. Blijf lekker binnen en lees het laatste deel van What's Behind, het project Dormio Resort en de stikstofzuiverende gevelverf StoColor Photosan.

newsletter_news_icon

StoNews september 2019

Isoned bestaat deze maand 40 jaar in Nederland. Lees in deze nieuwsbrief het derde artikel uit de reeks What's Behind, Sto-Pistolenschuim SE en steun het WNF met de actie van Sto en WWF ter ere van het jubileum.

newsletter_news_icon

StoNews juli 2019

Wij zijn op vakantie: lees ondertussen alles over StoColor Dryonic S, de gevelverf met SunBlock-Technology en lees meer over een transformatieproject in Rotterdam.

newsletter_news_icon

StoNews juni 2019

De zomer staat voor de deur. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het tweede deel van What's Behind, StoColl Mineral HP en leest u over project Pino Blanc in Groningen.

newsletter_news_icon

StoNews mei 2019

Een nieuw format voor onze nieuwsbrief, met daarin het eerste deel van 'What's Behind - Gevelisolatie van Sto', Sto-Iso-Dart en het project Kulturhus De Spil.

stonews_december_2017

StoNews December 2017

De laatste StoNews van het jaar, met o.a. de kerstsluiting, MSG De Garve, de nieuwe brochure 'Toebehoren voor buitengevelisolatie' en meer uitleg over de toepassingen van Sto-HAP.

newsletter

StoNews Oktober 2017

In deze nieuwsbrief leest u over QS-producten, Sto-Afdichtband Lento die in kwaliteit is verbeterd, het project van de maand oktober, StOColor Supermatt en de brochures van Waardebehoud.

Aanmelden

Klik hier om aan te melden...

Aanmelden voor StoNews? Dat kan kosteloos via de onderstaande link!