Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Terug

Boque - architectuur in jouw broekzak

20201117_104342_hdr

Boque - dé app voor architecten, professionals in de bouw en leveranciers die ervoor zorgt dat elk bouwproject op de kaart wordt gezet. Achter elke gebouw schuilt een verhaal en precies dat verhaal kan je terugvinden in de nieuwe Boque app.

De inspanningen van redactrice en journalist Katja van Roosmalen en bouwmarketeer Christel Verbiesen – Van Rens zijn uitgemond in een bijzondere app, waarbij de verhalen van gebouwen tot leven komen. Van en voor architectuurliefhebbers, want dagelijks worden tientallen projecten aan de app toegevoegd

Op de kaart zetten

De app werkt vrij eenvoudig. De app is gratis te downloaden in Google Play of de Apple App Store. De app bevat een home-lijst, waarbij recent toegevoegde projecten worden weergegeven, maar ook een map waarop dichtbij zijnde projecten worden getoond. In een handomdraai vind je architectuur op de hoek van de straat, of zoek je een bestemming op waar je in bent geïnteresseerd.

De app wordt gevuld door architectenbureaus, bouwers en leveranciers. Architecten kunnen zich gratis aanmelden om zichtbaar te worden in de app, projecten te kunnen uploaden en natuurlijk details te kunnen aanpassen. Leveranciers kunnen zelf materialen en producten toevoegen.

Waarom Boque downloaden?

Boque helpt met het vinden van bijzondere architectuur en alle bijbehorende informatie. Het vertelt je in welke periode de bouw heeft plaatsgevonden, maar ook wat de achterliggende gedachte van de architect is. Ook staat alle informatie over de materialisatie van het project uitgebreid beschreven in de app, met de contactdetails van de leveranciers.

Ben jij een liefhebber van de bouw, architectuur, vormgeving of wil je weten waarom een gebouw is gebouwd? Dan is de Boque app zeker een aanrader. Ook projecten die nog lopen en waar aan wordt gewerkt kunt je terug vinden in de app. Ontdek wat er bij jou op de hoek van de straat gebouwd nog.

Download de app in Google Play of de Apple App Store.

Boque

Ga naar de website van Boque voor meer informatie.