Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Terug

Gevelverf met SunBlock Technology

42295

Intensieve kleuren mét bescherming tegen de zon

43443

We weten allemaal dat gevels individueel worden ontworpen en ook steeds kleurrijker worden. We zijn ervan overtuigd dat u hier in uw dagelijkse werk veel voorbeelden van kunt bedenken. Maar welke verf biedt de variëteit aan kleurschakeringen waarnaar u op zoek bent? En hoe blijft de gekozen kleur langdurig mooi?

StoColor Dryonic® S is het antwoord! De nieuwe gevelverf van Sto bevat SunBlock Technology, die op lange termijn de gevel beschermt tegen UV-straling en verkleurde gevels voorkomt. Tevens biedt StoColor Dryonic S een vrije keuze uit een breed scala aan kleuren. Het concept heeft zijn waarde al bewezen op vele duizenden vierkante meters.


stocolor_dryonic_s_vergelijking Volledige grootte

StoColor Dryonic S behoudt de kleuren, zelfs na een langere periode.

De kracht van Dryonic

U kent de Dryonic® Technology al, de verf die het principe van de Namibische woestijnkever nabootst. Deze technologie betekent dat alle verven in de Dryonic®-familie sneldrogend zijn. Met StoColor Dryonic® S is het een win-win situatie: langdurige kleurintensiteit en optimale bescherming tegen algen en schimmels.


Alle voordelen van StoColor Dryonic S op een rijtje:

  • Droge gevels in recordtijd door bewezen Dryonic Technology
  • Ruime kleurkeuze en stabiliteit
  • Snelle droging van de gevel na regen en dauwvorming
  • Toepasbaar op bijna alle ondergronden
  • Optioneel met hitteschild tegen zonneverwarming (X-black Technology)

StoColor Dryonic S

31924_de_de

StoColor Dryonic S biedt vele voordelen. Benieuwd naar alle details?