Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoColor Kleurcollecties

Hulpmiddelen voor het kiezen van de juiste kleur.

Hier vindt u alle beschikbare instrumenten om de kleurcollecties van Sto in de originele tinten te presenteren.

Kleurwaaiers in handzame formaten tonen alle kleuren van het StoColor System in één oogopslag. Onze hulpmiddelen ondersteunen u in het kiezen van de juiste kleur.


Heeft u hulp nodig bij uw kleurkeuze en kan één van onderstaande attributen uitkomst bieden? Neem dan contact met ons op en we vertellen u graag over de mogelijkheden.

StoColor Sytem - Kleurwaaier

StoColor System - Kleurwaaier

Toepassing
Het klassieke attribuut als het gaat om kleurkeuze: alle kleuren in één waaier verzameld. Hierdoor kunt u alle kleuren optimaal tegen elkaar leggen en met elkaar vergelijken.

Naar online applicatie.

AC - Kleurwaaier

AC - Kleurwaaier

Toepassing
AC - Architectural Colours is een verzameling van duurzame en natuurlijke kleuren, die speciaal ontwikkeld zijn voor toepassing op de gevel. Alle 300 kleuren zijn leverbaar in zowel siliconenharsgebonden kwaliteit, als volgens de Lotusan-technologie.

Naar online applicatie.

StoColor System - Kleurcollectie

StoColor System - Kleurcollectie

Toepassing
Elk kleurbereik is in één compacte waaier vertegenwoordigd. In totaal bevat deze koffer dus uit zes waaiers. De kleuren zijn op afzonderlijke stalen getoond, waardoor deze goed met elkaar te vergelijken zijn.

StoColor System - Kleurkoffer

StoColor System - Kleurkoffer

Toepassing
Wanneer de kleurkeuze ingewikkelder is, kunnen grote kleurkaarten de uitkomst bieden. De 800 kaarten zijn op volgorde in deze kleurkoffer gepresenteerd, gedifferientieerd naar kleurgroep.

AC Kleurkoffer

AC Kleurkoffer

Toepassing

Deze prachtige kleurkoffer bevat alle 300 klueren uit de AC-collektie op afzonderlijke kleurkaarten (formaat is DIN A5) en is daardoor uitermate geschikt voor professionele kleurplanning.

StoColor Metallic - Kleurwaaier

StoColor Metallic - Kleurwaaier

Toepassing
De StoColor Metallic collectie omvat 60 kleuren, waarmee élk design net dat beetje extra krijgt. Binnen of buiten: door middel van metallic effecten altijd een bijzondere uitstraling.

Sto Binnenmuurverven - Kleurwaaier

Sto Binnenmuurverven - Kleurwaaier

Toepassing
Deze kleurwaaier biedt een allesomvattend overzicht in de mogelijkheden wat betreft glansgraden en wittinten van de Sto binnenmuurverven.

StoTex Ordner

Overzichtsordner StoTex

Toepassing
Overzichtsordner StoTex collectie. In deze map zijn originele stalen verzameld van alle varianten uit de series StoTex Avantgarde, StoTex Classic en StoTap Pro. Met kleurmonsters, voorbeeldprojecten en technische informatie.