Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Advies

Persoonlijk advies door heel Nederland

Sto gaat niet alleen voor perfecte bouwmaterialen, maar ook perfecte bouwprojecten! Om dat te realiseren nemen wij de tijd voor u. Op welke locatie in Nederland u zich ook bevindt. Sto komt graag langs voor een persoonlijk gesprek over gevelisolatie. Onze mensen kunnen u meer vertellen over de technische details van onze oplossingen. En natuurlijk ook over de vele esthetische mogelijkheden. Juist de combinatie van deze twee maakt de systemen van Sto superieur!

Onze accountmanagers: aanspreekpunt voor professionals in de bouw
Onze consultants zijn er altijd wanneer (en waar) u ze nodig hebt. Vanuit ons hoofdkantoor in Tiel vinden zij snel hun weg door heel Nederland.

De projectmanagers van Sto: actief tijdens het hele bouwproces
Onze projectmanagers ontwikkelen samen met u oplossingen op maat voor een bouwproject. Ook coördineren zij de samenwerking tussen alle vakspecialisten van de Sto Groep: zij begeleiden het hele bouwtraject van A tot Z. Daardoor is een optimaal eindresultaat gegarandeerd. Wilt u weten hoe wij onze diensten perfect afstemmen op uw bouwproject? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze projectmanagers.

De technisch adviseur van Sto: kent alle ins en outs
Een enorme hoeveelheid expertise, plus een brok ervaring met planning en uitvoering van bouwwerkzaamheden. Dat is de kracht van onze technische adviseurs. Als klant krijgt u al in de planningsfase professionele ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor in Tiel. En indien nodig staan zij ook voor u klaar bij technische kwesties op locatie.

Technische support van Sto: professionele hulp op locatie
Als er iets niet helemaal duidelijk is, of als er zich tijdens de verwerking onverwachte problemen voordoen, kunt u rekenen op onze demonstrateur. Als gekwalificeerde specialist ondersteunt hij uw team met een juiste verwerking van Sto producten.