Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Terug

StoArmat Classic Plus

20304 Volledige grootte

Een speciaal vullende korrel zorgt voor een prettige verwerking en gegarandeerde laagdikte.

Een grote plus voor systeemzekerheid en verwerkbaarheid!

De organische, cementvrije wapenings- en onderpleister StoArmat Classic Plus combineert perfecte verwerking met de hoogste systeemzekerheid. Het speciaal vullende korrel zorgt er niet alleen voor dat de wapeningspleister prettig uitsmeert en gelijkmatig verdeelt, maar geeft StoArmat Classic Plus zeer goed vullende eigenschappen. Aan het einde van de dag bespaart dit u tijd, geld én energie.

StoTherm Classic en StoArmat Classic Plus: een onverwoestbaar duo.
Perfect op elkaar afgestemde systeemcomponenten bepalen de kracht van het StoTherm Classic systeem. Een track record van bijna 100 miljoen vierkante meter in alle klimaatzones maakt StoTherm Classic® tot één van ‘s werelds meest succesvolle buitengevelisolatie systemen ooit. Mét veruit het laagste aantal klachten in de markt. De slag- en stootvastheid is tienmaal hoger dan die van minerale systemen. Dankzij de hoge scheurbestendigheid en de cementvrije systeemcomponenten is StoTherm Classic® een technisch superieure keuze.

Productinformatie

30032_de_de_1

Uitgebreide informatie over StoArmat Classic Plus vindt u in ons productprogramma.

Productblad

Lees meer over StoArmat Classic in dit productblad en download de pdf hier.