Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoColor Kleurcollecties

De menselijke waarneming als vertrekpunt

Kleur en architectuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kleur ondersteunt, accentueert, organiseert en vooral: kleur emotioneert. Kleur voegt een emotionele dimensie toe aan een gebouw en zorgt voor een enorme diversiteit in architectuur.

StoColor System
Het StoColor System is een klassieker van Sto. Basis voor dit systeem is de menselijke waarneming. Het StoColor System is een praktijkgericht systeem waarmee het gemakkelijk kiezen is. De kleurmetrische catalogisering is ondergeschikt en werkt niet beperkend bij de keuze van kleuren.

Architectural Colours
Architectural Colours presenteert een palet tijdloze, duurzame en materiaalverwante kleuren voor de buitenkant van gebouwen. Alle 300 tinten zijn leverbaar in een siliconenhars versterkte kwaliteit, zoals Lotusan. De meeste varianten zijn geschikt voor het schilderen van zowel organische als anorganische gevelisolatiesystemen.

Design Collection
Elke twee jaar ontwikkelen onze ontwerpers een nieuwe Design Collection. Zij laten zich daarbij inspireren door branche-studies en publicaties en door hun intensieve samenwerking met architecten. Onze Design Collection weerspiegelt de laatste trends op het gebied van kleuren, texturen en oppervlakten.

Kleurencirkel

Kleurencirkel

De menselijke waarneming is de basis voor het StoColor systeem.