Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Energie besparen

Energiebesparende maatregelen geven uw huis meer waarde!

De investering in gevelisolatie is niet zo groot als veel mensen denken. Tenslotte betaalt deze zichzelf in een paar jaar terug, doordat u fors bespaart op energiekosten. Aanvullende subsidies kunnen het aantrekkelijk maken voor huiseigenaren om energiebesparende maatregelen te nemen tijdens een verbouwing of renovatie. U investeert echter niet alleen in energiebesparing. Ook is het een investering in het uiterlijk van uw woning: een nieuwe gevel doet uw woning er weer als nieuw uitzien. En niet te vergeten de onbetaalbare toename in wooncomfort: een professioneel geïsoleerd huis is ontzettend comfortabel en een genot om in te wonen.

Rekenvoorbeeld

Als het moet: doe het goed!
Is uw gestucte gevel aan een opknapbeurt toe? Of bouwt u een aanbouw? Dan is het de moeite waard om ook eens over buitengevelisolatie na te denken. U kunt daarmee een flinke besparing op de maandelijkse energiekosten realiseren. Bovendien is buitengevelisolatie goed voor ons milieu. Op termijn haalt u de extra investering er dan ook zeker uit

Maar buitengevelisolatie levert niet alleen financieel voordeel op. Een goed geïsoleerd huis is ontzettend comfortabel. U heeft geen last meer van tocht, vocht, aanslag of schimmel. En dat voelt een stuk lekkerder aan.


Energiebesparing door gevelisolatie berekening Volledige grootte

Een rekenvoorbeeld: energiebesparen met gevelisolatie

Wij zouden u natuurlijk kunnen zeggen dat u €50,00 op energiekosten bespaart, maandelijks. Maar omdat iedere situatie anders is, willen wij hier geen standaard rekenvoorbeeld geven. De mate van investering en energiebesparing is afhankelijk van het type woning, het type gevel (enkelsteens of spouw, gevuld of niet?) en uw ambitie. Daarom voorzien onze gekwalificeerde Sto verwerkers u graag van passend advies!

Professioneel advies

Wilt u weten of gevelisolatie geschikt is voor uw situatie? Wij brengen u graag in contact met een gekwalificeerde Sto specialist bij u in de regio.

Bel ons op 0344 62 0666