Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Sto Isoned in Tiel

Sto Isoned Tiel

Ook in Nederland is Sto al jaren actief. Eind jaren '70 verkocht Jan van Wijk thermische isolatie systemen onder de ISPO-vlag. Later zou ISPO overgaan in Isoned. In 2002 fuseerden Sto en ISPO, waaruit het huidige Sto Isoned is ontstaan. Sto is inmiddels wereldwijd marktleider op het gebied van gevelisolatie. Ook in Nederland.

Als partner van woningcorporaties, architecten, huiseigenaren en vastgoedinvesteerders ondersteunen wij hen in de realisatie van een esthetische en energetische upgrade van de Nederlandse vastgoedvoorraad. Daarbij geloven wij in de kracht van vakkundige ondernemers om dit te realiseren. Als vernieuwer in de schilders- en stucadoorsbranche voorzien wij deze professionals van innovatieve producten en systemen.

Rob de Jong, algemeen directeur Sto Isoned bv

Sto Isoned wordt geleid door Rob de Jong, Managing Director sinds februari 2012. Samen met het team, dat bestaat uit zo'n 40 enthousiaste professionals, zet hij zich in voor een mooiere en energiezuinige gebouwvoorraad, en is hij ervan overtuigd dat innovatieve en duurzame systemen hier een positieve bijdrage leveren.

Sto Isoned bv 

Lingewei 107
Tiel

Tel.: +31 344 62 0666

KvK nr.: 11014075

BTW nr.: NL004974098B01