Sto Isoned in Tiel

Sto Isoned Tiel

Ook in Nederland is Sto al jaren actief. Eind jaren '70 verkocht Jan van Wijk thermische isolatie systemen onder de ISPO-vlag. Later zou ISPO overgaan in Isoned. In 2002 fuseerden Sto en ISPO, waaruit het huidige Sto Isoned is ontstaan. Sto is inmiddels wereldwijd marktleider op het gebied van gevelisolatie. Ook in Nederland.

Als partner van woningcorporaties, architecten, huiseigenaren en vastgoedinvesteerders ondersteunen wij hen in de realisatie van een esthetische en energetische upgrade van de Nederlandse vastgoedvoorraad. Daarbij geloven wij in de kracht van vakkundige ondernemers om dit te realiseren. Als vernieuwer in de schilders- en stucadoorsbranche voorzien wij deze professionals van innovatieve producten en systemen.

Rob de Jong, algemeen directeur Sto Isoned bv

Sto Isoned wordt geleid door Rob de Jong, Managing Director sinds februari 2012. Samen met het team, dat bestaat uit zo'n 30 enthousiaste professionals, zet hij zich in voor een mooiere en energiezuinige gebouwvoorraad, en is hij ervan overtuigd dat innovatieve en duurzame systemen hier een positieve bijdrage leveren.

Sto Isoned bv 

Lingewei 107
Tiel

Tel.: +31 344 62 0666
Fax: +31 344 61 5487

KvK nr.: 11014075

BTW nr.: NL004974098B01

Gebiedsindeling

Gebieden rayons Sto Isoned bv

Onze project- en accountmanagers voorzien u graag van informatie over onze producten. Een overzicht van de verschillende gebieden vindt u hier.