Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Raad van Bestuur

Raad van Bestuur Sto Groep, v.l.n.r. Jochen Stotmeister, Rolf Wöhrle, Rainer Hüttenberger, Gerd Stotmeister Volledige grootte

Raad van Bestuur Sto Groep, v.l.n.r. Jochen Stotmeister, Rolf Wöhrle, Rainer Hüttenberger, Gerd Stotmeister

Sto Groep

In een familiebedrijf als Sto is de familie vanzelfsprekend vertegenwoordigd in bestuursorganen zoals de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen.

De Raad van Bestuur van Sto

Jochen Stotmeister
Jochen Stotmeister, voorzitter Raad van Bestuur en derde generatie leider, staat sinds 1988 aan het hoofd van het familiebedrijf. Jochen Stotmeister is verantwoordelijk voor de Noord-Amerikaanse regio en voor strategie, corporate development en human resources.

Gerd Stotmeister
Zijn jongere broer Gerd Stotmeister is Chief Technology Officer en Executive Vice President. Gerd Stotmeister is verantwoordelijk voor engineering, innovatie en logistiek.

Rolf Wöhrle
Rolf Wöhrle is Chief Financial Officer en verantwoordelijk voor finance and control, organisatie en informatietechnologie. Ook als niet-familielid kent Rolf Wöhrle het familiebedrijf precies. Voorheen was hij actief bij dochteronderneming StoCretec, van 2003-2010 was hij daar de zakelijk leider.

Rainer Hüttenberger
Rainer Hüttenberger is verantwoordelijk voor marketing en verkoop. Tot zijn verantwoordelijkheden behoren de nationale en internationale filialen van Sto in Europa en Azië .

Sto in Nederland

Meer over Sto Isoned

In Nederland wordt de Sto Groep vertegenwoordigd door Sto Isoned, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Tiel. Op de Nederlandse markt is thermische gevelisolatie van Sto al jaren bekend, voorheen als ISPO en Isoned.