Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Terug

Zomersluiting 2020

42295

De zomervakantie staat voor de deur. Gaat u op vakantie of wordt het dit jaar een 'staycation'? Het kantoor van Sto Isoned is vanaf vrijdagmiddag 24 juli 2020 (15.30 uur) gesloten. Op maandag 10 augustus 2020 staan wij weer voor u klaar.

Houdt u er rekening mee dat wij een beperkte personele bezetting hebben in de week voorafgaande aan, en volgende op deze periode? Dit is van toepassing op de afdelingen orderaanname, magazijn en kleurmakerij. Het is aan te raden uw bestellingen op tijd te plannen, zodat er met de leveringen c.q. afhalingen geen problemen zullen ontstaan. Heeft u vragen daarover, dan kunt u bellen naar de afdeling logistiek op 0344 621166 of mailen naar logistiek.nl@sto.com.

Wij wensen u namens het hele team een fijne zomer toe!

Neem contact met ons op

Order Intake / Logistiek 

Tel.: +31 344 62 11 66

Verveelt u zich?

Dat is niet nodig! Met de Sto-Cladding Creator ontdekt u de talloze mogelijkheden van onze gevelbekleding. Bekijk alle mogelijkheden nu en meldt u gratis aan.