Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoTherm Classic®

StoTherm Classic® - buitengevelisolatie

Het buitengevelisolatiesysteem Sto Therm Classic is al meer dan 40 jaar een wereldwijd succes. Het systeem wordt nog steeds verbeterd en doorontwikkeld. Dit maakt Sto Therm Classic tot een van de beste en meest effectieve buitengevelisolatiesystemen op de markt.

Het StoTherm Classic® buitengevelisolatie systeem levert wat het belooft: met een track record van bijna 100 miljoen m2 heeft StoTherm Classic® veruit het laagste klachtenpercentage in de markt.

Oppervlakte - vrijwel alles is mogelijk

Creativiteit krijgt bij ons alle ruimte. Sto biedt talloze mogelijkheden op het gebied van coatings, pleisters, bossengevels, keramische tegels en natuursteen elementen.

Grote slagvastheid, hoge weerstand tegen barsten

De cementvrije constructie zorgt voor een buitengewoon grote elasticiteit. En dus voor een maximale scheur- en slagvastheid die veel hoger is dan die op cement gebaseerde systemen.

Warmte-isolatie is klimaatbescherming

De opwarming van onze atmosfeer is wereldwijd het grootste milieuprobleem. Oorzaak is de uitstoot van schadelijke stoffen zoals koolstofdioxide (CO²), die onder andere ontstaat door de verbranding van fossiele brandstoffen zoals olie en kolen.
De energievoorziening van onze woningen is ook voor het grootste deel afhankelijk van de fossiele brandstoffen. Professioneel geïsoleerde buitengevelisolatie kan een energiebesparing opleveren van maar liefst 60%!

Meer over dit systeem

Meer...

Meer over het StoTherm Classic systeem en de bijbehorende producten vindt u terug in ons productprogramma.