StoColor Dryonic G

Natuurlijk beschermt tegen algen en schimmels

De werking van StoColor Dryonic G is o.a. door het Fraunhofer Instituut bewezen: absoluut sneller droog dan een conventionele gevelverf. Volledige grootte

De werking van StoColor Dryonic G is o.a. door het Fraunhofer Instituut bewezen: absoluut sneller droog dan een conventionele gevelverf.

Of het nu om dauw, regen of nevel gaat: StoColor Dryonic G zorgt voor een snelle droging van de gevel, waarmee alg- en schimmelaangroei langer weg blijft. Dankzij de microstructuur van deze gevelverf hecht vocht niet aan het gevelvlak en wordt het niet geabsorbeerd door het gevelsysteem. Hydrofiele toppen trekken het water aan, dat vervolgens razendsnel door hydrofobe dalen wordt afgevoerd. Dit bionische effect, dat zelfs werkzaam is bij zeer intensieve kleuren, houdt gevels droog en schoon.

Bewezen effectief

Producttesten van externe instanties bewijzen het effect van StoColor Dryonic G. Zo heeft het Fraunhofer Instituut (Darmstadt, Duitsland) vijf gevelverven met elkaar vergeleken op waterafwijzendheid, waarbij de metingen duidelijk aangeven dat bij de Dryonic technologie het water het snelst afgevoerd wordt waarbij er nagenoeg geen absorptie plaatsvindt. Ook is StoColor Dryonic G genomineerd als één van de drie kanshebbers voor de GreenTec Awards 2017.

Deze intelligente gevelverf is niet alleen geschikt op buitengevelisolatie systemen, maar is ook uitermate toepasbaar op nagenoeg alle in de bouw voorkomende ondergronden zoals metaal, damwanden, baksteen, kunststof en beton. StoColor Dryonic G is zeer robuust. Daar waar andere sterk gepigmenteerde verven risico lopen op vulstofbreuk waarbij het zogenaamde “schrijfeffect” optreedt, is StoColor Dryonic G hier niet gevoelig voor.

Brochure

StoColor Dryonic G Brochure

StoColor Dryonic G
Nu beschikbaar: de brochure voor StoColor Dryonic G!

StoColor Dryonic G is nu verkrijgbaar. Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager of stuur een e-mail.

31343_de_de