QS- en FT-technologie

Onafhankelijker van het weer

De producten met QS- en FT-technologie van Sto zorgen ervoor dat u gewoon kunt doorwerken als het nat en koud is. Dankzij de gepatenteerde QS- en FT-technologie bent u voor uw bedrijfsvoering onafhankelijker van het weer!

U kunt weer plannen
De overgang van herfst naar winter en van winter naar lente is lastig. Dankzij de QS- en FT-producten van Sto is dat verleden tijd. De vroeg regenvaste eigenschappen van deze producten verruimen de huidige normen voor toepassing en verwerking. Voorheen waren een buitentemperatuur van minimaal 5 °C en een relatieve vochtigheid van minder dan 70% de norm. Met QS- en FT-producten zijn die waardes 1 °C en 95%. Dankzij de QuickSet-technologie ontstaat – afhankelijk van de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid – onmiddellijk een film op de gevel. Dit voorkomt dat de producten er bij lichte of matige regen afspoelen.

Hoogwaardige techniek
De QS-technologie van Sto is al vele jaren een toonaangevend voorbeeld van ‘expres technologie’. Deze gepatenteerde technologie omvat allerlei hoogwaardige oplossingen, van bewapening tot en met coatings. Dit maakt deze producten hun geld meer dan waard.

QS- en FT-technologie

  • Betere planningsmogelijkheden.
  • Meer productieve dagen, ook bij slecht weer.
  • Minder lang steigers nodig
  • Voor organische (QS) en minerale (FT)-systemen.

Organisch

QS-Technologie

QS-Technologie
Al jaren een toonaangevende techniek van Sto: waar anderen moeten stoppen met werken, kunt u doorgaan!

Mineraal

FT-technologie

FT-Technologie
Nu ook voor minerale systemen: langer doorwerken in natte en koude jaargetijden.

Brochure

QS FT Technologie

QS-/FT-Technologie
Meer informatie over deze gepatenteerde technologie.