Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Innovaties

Innovaties in gevelisolatie

Bedrijven vertellen graag hoe innovatief ze zijn. Bij Sto bewijzen we dat liever. Sinds onze oprichting hebben wij meer dan 150 patenten aangevraagd. Daarmee staan we wereldwijd op nummer 1 in onze branche. Als technologisch leider pionieren we nu eenmaal graag!

Onderzoek en ontwikkeling
De 160 medewerkers van onze onderzoeksafdeling zorgen dat de motor van innovatie bij Sto op volle toeren draait. Niet alleen in Stühlingen, maar ook op elf locaties in andere delen van de wereld. Innovatie is ons veel waard: maar liefst drie procent van onze omzet besteden wij aan onderzoek en ontwikkeling. Ons eerste doel is een voortdurende verbetering van onze bestaande producten. Daarnaast zorgen onze innovaties regelmatig voor revoluties in de markt.

StoTherm Classic, buitengevelisolatiesysteem

StoTherm Classic® - het buitengevelisolatiesyteem met de grootste systeemzekerheid

Het buitengevelisolatiesysteem Sto Therm Classic is al meer dan 40 jaar een wereldwijd succes. Het systeem wordt nog steeds verbeterd en doorontwikkeld. Dit maakt Sto Therm Classic tot een van de beste en meest effectieve buitengevelisolatiesystemen op de markt.

StoColor X-black

StoColor X-black

Deze nieuwe warmtereflecterende buitenmuurverf StoColor X-black verbetert de duurzaamheid van de StoTherm Classic®. Deze verf werkt als hitteschild en vermindert opwarming door de zon.

Lotusan - Vuil spoelt tegelijk met de regen van de gevel

Lotusan® - Pleister met Lotuseffect

Het vuil spoelt tegelijk met de regen van de buitengevel. De gevel blijft lang schoon en droog.

StoVentec Photovoltaic, klimaatneutraal energie

StoVerotec Photovoltaic

Geen CO2-uitstoot of verbruik van fossiele energie bronnen: dit maakt Photovoltaic tot een van de meest milieuvriendelijke energiebronnen. StoVerotec Photovoltaic is een gevelsysteem dat klimaatneutraal energie opwekt.

Sto Turbofix, snelle methode voor verlijmen StoTherm Classic

Sto-Turbofix

Met deze component-schuimlijm heeft u een snelle methode voor het verlijmen van StoTherm Classic ® in handen. Sto-Turbofix bespaart u logistiek-, materiaal-, installatie en schoonmaakkosten!

Binnenverf, gezonder binnenklimaat

StoColor Climasan - voor een beter binnenklimaat

Een binnenverf met fotokatalysator: breekt schadelijke stoffen en geuren af met behulp van zichtbaar licht. Een actieve verf voor een gezonder binnenklimaat!

StoTherm Classic® kan álles aan.

Regel, hagel en storm: StoTherm Classic® trotseert weer en wind.

Video | 1:08

StoVerotec Photovoltaic

Sto brengt photovoltaïsche systemen aan de gevel. Want waarom zouden zonnepanelen alleen efficiënt op het dak geplaatst kunnen worden?

Video | 1:18