Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Renovatie

Renoveren met oog op de toekomst

In deze tijden van stijgende energie- en grondstofprijzen is het thema ‘renoveren’ actueler als ooit tevoren. Een professioneel uitgevoerde gevelrenovatie waarbij de buitenmuren worden geïsoleerd, zorgt al snel voor zo’n 50% besparing op de stookkosten. Als we naar de toekomst kijken, zijn renovaties met gevelisolatie dan ook een grote uitdaging.

Wij gaan de uitdaging aan
Sto heeft optimaal afstemde systemen voor gevelisolatie zowel voor buitenmuren als voor binnenmuren. Onze systemen voldoen aan de hoogste technische, economische en duurzaamheidseisen. Bovendien leveren onze systemen goede prestaties in de meest veeleisende ontwerpen. De systemen van Sto worden dan ook gebruikt voor de meest uiteenlopende projecten, waar ook ter wereld.

Van gevel tot balkon
Ook op het gebied van balkonrenovatie heeft Sto veel te bieden. Dankzij StoDesign kleurenplanning en StoCretec coatingssytemen kunnen wij balkons op tal van manieren ontwerpen en vormgeven. Dankzij onze professionele aanpak hebben renovaties een langere levensduur.

Renovatiesystemen van Sto zijn een aanwinst voor de woningbouwmarkt!

Energetische renovatie

Alt text

Geen enkele corporatie ontkomt aan strategisch onderhoud. In sommige gevallen kan laagdrempelinge renovatie voldoende zijn. Verantwoordelijke bestuurders kijken echter vooruit en anticiperen op stijgende energieprijzen en nieuwe regelgeving. Bouwen doe je nu eenmaal voor de toekomst.

Planmatig onderhoud

Renoveren, gevelrenovatie

Zelfs de meest betrouwbare gevelsystemen hebben op termijn onderhoud nodig. Weersinvloeden zijn nu eenmaal een feit. Sto biedt verschillende mogelijkheden voor gevelonderhoud.