Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Renovatie

Planmatig onderhoud is onoverkomelijk

Planmatig onderhoud Technisch Reinigen Alg-sanering herstellen

Om uw woningbestand technisch goed in orde te houden, is terugkerend onderhoud aan uw woningbestand noodzakelijk. Dat dit onderhoud terugkerend is, kunnen we niet veranderen. We hebben echter wel invloed op het tijdsbestek dat zich tussen die onderhoudstrajecten bevindt. Door te kiezen voor kwaliteitsproducten kan de onderhoudstermijn aanzienlijk verlengd worden. Het uitgebreide productassortiment van Sto biedt oplossingen voor de verschillende fases in planmatig onderhoud.

Reiningen / Alg-sanering

Een gevel vervuilt op termijn door invloeden van buitenaf, zoals regen en vocht. Een reinigingsbeurt kan volstaan om de gevel weer fris en schoon te maken. Producten zoals StoMulticleaner en StoMicrosol ondersteunen u in het reinigen van de gevel.

Herstellen van gebreken

Een gevel van baksteen, beton of sierpleister (al dan niet geïsoleerd) kan op termijn wat herstelwerkzaamheden nodig hebben. Om bijvoorbeeld voegen te repareren, biedt de snelle reparatiemortel StoCrete SM uitkomst. De StoCrete producten zijn uitermate geschikt wanneer het gaat om het herstellen van beton.

Onderhoud en bescherming

Gevels die niet nat worden, worden minder snel vuil. Hydrofoberen is het waterafstotend maken van gevels, waarvoor StoPrim Micro, StoSilco HC en StoCryl HC 100 (speciaal voor beton) inzetbaar zijn.

Ook een schilderbeurt is onvermijdelijk. Het kan hier het kozijnwerk betreffen, maar ook de volledige gevel. Het brede StoColor assortiment is inzetbaar op zowel sierpleister- als baksteenondergrond. Producten zoals StoColor Lotusan G en StoColor Silco hebben zich al jaren bewezen in de markt. Wanneer de ondergrond té onregelmatig is, kan het StoReno systeem snel en efficiënt ingezet worden om een nieuw oppervlak te creëeren.

Tenslotte kan een bestaand gevelisolatie systeem ook aan onderhoud toe zijn, omdat het systeem energetisch niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Het renoveren van bestaande gevelisolatie systemen maakt het mogelijk om tegen minimale investering maximale prestaties uit de gevel te halen.