Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Buitengevelisolatie systemen

StoTherm Wood: ecologisch en economisch isoleren

Gevelisolatie StoTherm Wood: Groene Linten in haarlem

Ecologie, energiebesparing, duurzaamheid - dat zijn de grote uitdagingen van onze tijd. Ook in de bouw worden duurzame producten steeds belangrijker.Met StoTherm Wood, het buitengevelisolatie systeem met isolatieplaten uit houtvezel, biedt Sto een oplossing die voldoet aan de hoogste ecologische normen.

Aanbevolen door bouwbiologen
De Sto-Houtvezel isolatieplaat bevat geen koolwaterstoffen, geen formaldehyde en geen oplosmiddelen. Het systeem is goedgekeurd door de European Technical Approval (ETA).

Gegarandeerd en gecertificeerd
Het thermische isolatie systeem StoTherm Wood heeft zich in de praktijk al ruimschoots bewezen. Niet alleen gebruikers, maar ook testinstituten zijn overtuigd. Het onderzoeksinstituut Universität Stuttgart (MPA) onderzocht gebouwen die tot 10 jaar geleden al voorzien werden van een StoTherm Wood systeem. Het resultaat? Zonder problemen!

Uitermate geschikt voor geconditioneerde verwerking
StoTherm Wood in combinatie met de Sto steenstrip resulteert in een prefab systeem met een Nederlandse uitstraling dat geschikt is voor nieuwbouw en renovatie. Sto Therm Wood wordt in Duitsland en Scandinavië al op grote schaal toegepast om houtskeletbouw te combineren met energiezuinig bouwen of renoveren. Op het systeem is een verzekerde garantie van 10 jaar mogelijk. Hiervoor zijn de benodigde attesten aanwezig en kan de juiste advisering en begeleiding gegeven worden.


Alle voordelen van StoTherm Wood op een rijtje

  • Uitstekende isolerende eigenschappen in de winter.
  • Beste bescherming tegen de warmte in de zomer.
  • Uitstekende brandwerende eigenschappen.
  • Ademende constructie: CO2- en waterdampdoorlatend.
  • Geluidsisolatie tot 50 dB
  • Hoogste scheurbestendigheid.

Europese Technische Goedkeuring

Europese Technische Goedkeuring (ETA) voor StoTherm Wood

Als eerste systeem op de markt ontvangt StoTherm Wood een Europese Technische Goedkeuring (ETA).

ETA Download

StoTherm Wood

StoTherm Wood Energie besparen in harmonie met de natuur Natur

Energie besparen in harmonie met de natuur. Lees meer over StoTherm Wood in de brochure.

Natureplus certificering

Natureplus

StoTherm Wood heeft een natureplus certificering, een kwaliteitslabel voor milieuvriendelijke en gezondheidsbewuste bouwproducten in Europa. Gecertificeerde producten moeten ten minste 85% hernieuwbare en/of minerale grondstoffen bevatten.