Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Projectadvies

Individueel advies van professionals voor professionals

Een technisch hoogstaand en esthetisch gebouw vraagt om eersteklas bouwmaterialen. Daarnaast is voor u als architect of projectbegeleider ook de voortgang van een project essentieel. Het goede nieuws is: Sto Isoned beweegt zich op beide gebieden!

Sto begeleidt u tijdens het hele proces, van de aanbesteding en de planning tot en met het ontwerpen van details en de keuze van de kleuren. Onze professionals zetten uw creatieve ideeën om in werkbare oplossingen, waarbij het kostenaspect altijd wordt meegenomen.

Onze service is tijdens het hele proces van onschatbare waarde. Onze professionals staan voor u klaar, of het nu gaat om een U-waarde berekening of een detailtekening.

Deskundigen in het land: Projectmanagers van Sto
Of het nu gaat over muurverven voor binnen, over akoestische plafonds of over buitengevelisolatie systemen; de adviezen van Sto beslaan het hele spectrum. Tijdens het hele bouwproject heeft u dan ook één aanspreekpunt: uw Sto Projectmanager is de centrale persoon op wie u kunt terugvallen voor alle vragen.

Individuele oplossingen
De projectmanager ontwikkelt samen met u een tailor-made oplossing voor uw bouwproject. In het ideale geval zit u al in een vroeg stadium van een bouwproject met elkaar om de tafel. Wilt u weten wat Sto voor uw bouwproject kan betekenen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze projectmanagers. Stuur ons daarvoor een e-mail of bel ons hoofdkantoor in Tiel. Onze projectmanagers vertellen u graag meer over onze werkwijze!

Contact

Wilt u weten wie de Projectmanager is voor uw regio? Neem daarvoor telefonisch contact op met Sto Isoned in Tiel of stuur een e-mail. U kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sto Isoned bv 

Lingewei 107
Tiel

Tel.: +31 344 62 0666