Buitengevelisolatie: slimme investering voor corporaties

Het beleid in Nederland is erop gericht om zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen energiezuiniger te maken. Vanaf 2020 is vrijwel alle nieuwbouw energieneutraal, vanaf 2050 ook alle bestaande bouw. Als corporatie staat u dus – ook bij renovatie – voor een aantal belangrijke keuzes. Alleen spouwmuurisolatie? Of toch meer doen? Op deze pagina vindt u snelle links naar de belangrijkste feiten over buitengevelisolatie. Ook leest u hier alles over de isolatiesystemen van Sto: al meer dan 50 jaar beproefd over de hele wereld. Lees dus snel verder. U zult ontdekken dat buitengevelisolatie ook bij renovatie al heel snel de investering loont!

Isolatie

Isolatie

Renovatie

Renovatie

Waardebehoud

Waardebehoud

Service

Service

Gevelisolatie systemen

Gevelisolatie systemen

Nieuws voor corporaties

Amsterdam zet door in emissiereductie

Sleeswijkbuurt naar NOM

Eigen Haard, een woningcorporatie in Amsterdam, heeft een sterke ambitie: vijf bestaande woonblokken moeten worden gerenoveerd en worden getransformeerd. Nul-op-de-meter wordt de standaard in dit Stroomversnelling-project.

Groenste regeerakkoord ooit

Energietransitie wordt gestimuleerd

Na het internationale Klimaatakkoord van 195 landen, zet ook in Nederland druk achter de emissiereductie in industrie, transport, gebouwde omgevingen, elektriciteit en landgebruik. Het regeerakkoord van 2017 - 2021 is duidelijk: duurzame nieuwbouw en renovaties zijn de standaard.